54  roklubmedlemmer, hvoraf de 35 fordelt på 8 både roede årets første tur i Skelsnæsbugten og fejrede Grundlovsdag ved Skelsnæs hytten.  Blik stille sø hilst af havørnen, svanefamilier med unger, nattergalen – “og de andre fugle små, som sjunge”- .
Ved stort morgenbord med alskens herligheder, nyder vi hinandens selskab med glad snak, smil, sang og tillykke.
Bo Balschmidts grundlovtale handler helt relevant om  at de menneskelige værdier, der er basis for vores  juridiske rettigheder i grundloven, også burde omfatte andre arters, (naturens) iboende værdiers rettigheder og juridisk grundlovssikres.

Efter nogle dejlig timer i det naturskønne, traditionsrige udflugtssted, vandrer vi samlet til bådene,  finder vores sæder og ror ud på den stille sø.

Modtagekomiteen for den sidste båd er vinterbadere, der træner til næste sæson.